workshops | coaching | filo-café

BREINGELUK! is doorzien dat jij je brein gebruikt en niet andersom.

Ben jij jezelf kwijt? Moe van het piekeren, wat maar niet stopt? Toch nog teleurgesteld over het verleden? Wie bén je eigenlijk en hoe werkt jouw brein? Weet jij waarom je denkt? En wie staat er aan dat denkroer?

 

workshop breingeluk_crop

Een workshop voor jou én door jou. Daar waar jíj kunt zien waar jij jezelf beperkt, waar je jouw valkuilen plaatst én jezelf trakteert op geplande teleurstellingen! Zien hoe jij ziet of hoe jij hoort. Doorzien welke beperkende rollen jij ongemerkt vertolkt en daar de humor van in zien. 

Rode draad is het doorzien van verrassende denk-, gevoels- en gedragspatronen.
Met reflecterende opdrachten en belevingsoefeningen, boeiende informatie vanuit de moderne wetenschap over o.a. fysiologische stress en de invloed daarvan op jouw gezondheid
Met beeld en geluid, humor én vrolijke voeding krijg je de mogelijkheid je overtuigingen te ontwapenen, je rollen en patronen te ontmantelen en je identiteit te ontmaskeren.

Deze workshop biedt een nieuw perspectief op jouw zelfbeeld waardoor jouw ongekende kwaliteiten worden belicht en tot uiting komen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees hier het programma en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jou, je partner, je collega of team te bespreken.

 non-duale coaching_crop

 

Non-duale Coaching biedt begeleiding in zelfonderzoek naar jouw kern waarin je doorziet dat jij níet je denken, je emoties, je lichaam of een product van je opvoeding bent. Het verbreekt de beperkende denk-, gevoels- en gedragsgewoontes waardoor zelfbeeld, werk en relaties vanuit een geheel nieuwe zienswijze worden belicht. Om te ontdekken wie je werkelijk bent. En te genieten van de weg uít het hoofd naar vrijuit leven vanuit het hárt. Het enige dat ontbreekt om te komen waar je wilt zijn is ‘dit moment’!

Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een oriëntatie-afspraak voor een non-duaal coachtraject.

filo-cafe_crop

 

Op regelmatige basis organiseren we gratis filmavonden met aansluitend de mogelijkheid inspiraties te delen in een open gesprek.

In ons nieuws kondigen we de titel van de film, locatie en tijdstip aan. 
Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in om onze nieuwsberichten te ontvangen.

 

Onze filmavonden kan je bijwonen bij Enerki, Vreelandseweg 37a, Nederhorst den Berg.
Workshops vinden plaats zowel in Nederhorst als op locatie.
 
 

© doelloos gelukkig!
0294 26 67 86 (Lizz) + 06 543 67 439 (Josephine)
contact [@] doelloosgelukkig.nl

 

Scroll to top