Eetgeluk gaat over de invloed van voeding op jouw brein én jouw zijn.

Voeding en de invloed ervan op jouw zijn, komt in al onze diensten voor. We bereiden en proeven gezamenlijk tijdens een workshop. We geven uitleg over de effecten van onze vrolijke voeding die tijdens een workshop op het lunchmenu staan. En ook bij een persoonlijk consult komt de invloed van voeding aan de orde.

eetgeluk_icon_banner2

Vrolijke voeding bestaat uit producten met een zeer hoge voedingswaarde - er zitten veel meer vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren in dan in de meeste andere voedingsmiddelen. Je krijgt dus in één hap veel gezonde voedingsstoffen binnen. Nu weten we vaak niet welke voeding ons energiepeil verhoogt of verlaagt; daar gaan we uitgebreid op in.

eetgeluk_icon_banner

Dat is zelf-onderzoekend genieten van een 2-daags verblijf in een bosrijke omgeving. We werken met vrolijke eenvoudige én rijke recepten en landverse biologische producten om samen te bereiden en te creëren tot een feestmaal. Samen echt proeven en voelen wat de voeding met ons doet. Informele uitwisselingen over ingrediënten die jouw energiepeil verhogen.

voor de liefhebber 

biologische wijnproeverij
Iwan van Montagne-wijnen laat onze zintuigen spreken en deelt zijn kennis over 'wijn als medicijn'.

 

ja dat smaakt naar meer 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor updates van ons nieuws. Je krijgt ons nieuws dan rechtstreeks in je mailbox. Natuurlijk gebruiken we je gegevens nergens anders voor.

over bijen en hun invloed op onze voeding

Scroll to top