kleine stap - grote impact

Ontdek het geheim van jouw brein: inzicht in de werking van jouw brein en de keuzes die je (bewust en onbewust) maakt, is dé manier om een bewuste, fitte versie van jezelf zijn.

leefstijlbegeleiding

Leefstijl coaching

Leefstijl inzetten in het voorkomen en behandelen van veelvoorkomende gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, overgewicht. En van aandoeningen van diabetes tot huid- en darmklachten.

Vind jij het ook zo moeilijk om goede voornemens vol te houden?
Ik help je te doorzien waarom je deze goedbedoelde acties binnen no-time transformeert in geplande teleurstellingen.

Feitelijke kennis over de evolutionaire opbouw van ons brein geeft je inzicht in de neurowetenschap van ons denken en handelen. We draaien namelijk nog vol op oeroude instincten van minstens 40.000 jaar geleden. De wereld zag er toen compleet anders uit en stress ontstond alleen in een levensbedreigende toestand.

‘Duurzame gedragsverandering is alleen mogelijk als er sprake is van passie of urgentie’
De richting voor duurzame gewoonteverandering.

4 belangrijke factoren vormen tezamen een gezonde balans:

Wanneer je dit samenspel werkelijk beseft, kan je duurzame keuzes maken waar je werkelijk profijt van hebt! Samen op weg naar blijvende gezonde gewoontes.

Bij deze coaching zijn diverse gespreks- en behandelwijzen in overleg inzetbaar. Maatwerk dus.
Onze missie is jouw gezondheid! Dat zie je en is snel voelbaar.

non-duale coaching

Dat is no-nonsense coaching in zelfonderzoek, waarin je gaat doorzien dat jij niet je denken, je emoties of een product van je opvoeding bent.
Je Zelfbeeld op werk, relaties, gezondheid en leefstijl worden vanuit een geheel nieuwe zienswijze belicht met behulp van krachtige eyeopeners.

Kijken met nieuwe ogen dus! En genieten van de route uit je hoofd naar vrijuit leven vanuit je hart. In deze vrijheid is je gevoel je ware kompas.
De thema’s stressreductie & voeding zijn een essentieel onderdeel van onze interactie.

non-wat?

Non-duale coaching is een individueel ontkoppelingstraject. Niet om persoonlijke doelen na te streven, maar om te ontdekken wie je werkelijk bent.
Onze gesprekken zijn interactief. Zo laat ik je zien en ervaren hoe ‘onbewuste mentale systemen’ continu een zelf-saboterende invloed op jou uitoefenen.
Als je dit inziet, dan ‘valt’ de realisatie en verbreek je daarmee beperkende denk- en gedragsgewoontes. Het effect ervan werkt direct inspirerend op je gezondheid, je persoonlijke kwaliteiten én je omgeving.
Onnodige ideeën over jezelf maken plaats voor wat jij werkelijk wilt.”

Lizz Harms