sta eens stil en geniet van het uitzicht

Tuinderij Buitenhof

Wil je ook thuis (h)eerlijk en puur eten?

Tijdens onze workshop OERspronkelijk koken en meer kokkerellen we met de groenten van Tuinderij Buitenhof: géén bestrijdingsmiddelen, géén kunstmest, alleen biologische zaden en biologisch plant- en pootgoed.

Natuurlijk ben je van harte welkom. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
locatie: achter revalidatiecentrum/verpleeghuis Beukenhof inovum
adres: Nieuw-Loosdrechtsedijk 24, 1231 KX Loosdrecht
bereikbaarheid: uitstappen bij bushalte DE BEUKENHOF of parkeren op de parkeerplaats en links van het gebouw het pad naar de achtertuin volgen tot voorbij de hooibergschuur.

OERspronkelijk op haar best!

CSA LandinZicht

Ook de groenten van zelfoogsttuin CSA-LandinZicht gebruiken we tijdens de workshop.

CSA staat voor Community Supported Agriculture.Wietse Bakker is initiatiefnemer van deze zelfoogsttuin, gevestigd op De Rading 1B te Hilversum. En ook achter verpleeghuis Beukenhof te Loosdrecht zijn door en met hem meerdere activiteiten ontwikkeld. Waaronder Tuinderij Buitenhof.
Meer weten?
Kijk op csa-landinzicht.nl of bel Wietse via 06 523 36 247

KipEigen

Bij Tuinderij Buitenhof runt Eva Vos een prachtig initiatief: KipEigen.

Niet alleen diervriendelijk; ook voor de balans met de grond is dit een milieuvriendelijke manier van voedselproductie.

Wil jij ook genieten van verse, natuurlijke eieren? En bijdragen aan dier- en milieuvriendelijke voedselproductie? Doe mee met dit unieke, lokale project en deel in de eieropbrengst: vers & natuurlijk!

Lees verder op kipeigen.nl.

Paul Smit over verandering

Afvallen? Omdenken!

Natuurlijk vertellen wij graag hoe anderen de diensten van doelloos gelukkig! ervaren.
Maar wij geven liever het woord aan hen zelf.

★★★★★
5 5 1
Na een zoektocht om zoveel mogelijk 'oer'voeding in te bedden in het dagelijks leven van ons gezin, lukt dit eindelijk naar onze tevredenheid door de cursus 'oerspronkelijk koken' Het was een inspirerende dag, vol lekkers en met een prettige sfeer. De kalme, respectvolle uitstraling van Lizz geeft ruimte aan een ieder zichzelf te zijn en vergroot het leerrendement. Nogmaals bedankt! Groetjes, Kayleigh

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastisch e middag mogen beleven bij Lizz! Super leerzaam, waardevol en gezellig! Ik zou t iedereen aanraden als je toch btje bezig bent met gezonde voeding en waarom dan...... maar op een relaxte en vooral begrijpelijke manier, en niet te vergeten de fantastische plek, enthousiasme van Lizz en alle geduld en uitleg voor iedereen! Echt een kado aan jezelf! Ik heb genoten en geleerd! Dank! X

★★★★★
5 5 1
Een week geleden de workshop Oer-koken gevolgd. Het was fantastisch.! Lizz brengt in haar uitleg het oer-eten terug tot twee heldere principes: geen granen en geen zuivel! Mooie tekening wat er gebeurt bij het spijsverteren en dat er meer "stromen" van de darmen naar het hoofd gaan dan andersom. Een hele middag en avond lang gerechten gemaakt die zo heerlijk smaakten en thuis super simpel zijn toe te passen. Op een prachtige plek, met een mooie groep mensen, fijne energie, vol liefde en voor een hele vriendelijke prijs. Inmiddels een week zo gegeten en mijn lijf reageert fantastisch: een verzadigd gevoel, mijn suikerbehoefte en de constante trek in eten is weg. En mijn gewicht daalt :-) . Oergondisch genieten! Echt een aanrader.

★★★★☆
4 5 1
Een week geleden de oerspronkelijk kook workshop gevolgd. Wat een leuke en leerzame dag was dit en ook nog in een prachtige omgeving. Lizz, Jan en mede cursisten 'thanks''.

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zondag een enorm inspirerende OER kookworkshop gekregen van Lizz. Wat een lieve integere vrouw met veel verstand van zaken. Een warm bad waar ik me direct thuis voelde! Vele tips direct in de praktijk kunnen brengen thuis. Voor herhaling vatbaar!

★★★★☆
4 5 1
De workshop OER-koken gevolgd op een prachtige plek aan de Vecht. Wat een warme omgeving! Mooie recepten tezamen met prachtige eerlijke producten , goed voorlichaam en geest.. ..Zo voelt oerkoken aan...Dank je wel Lizz!

★★★★★
5 5 1
Wat een heerlijke dag! In een prachtige omgeving en goed gezelschap, OER lekkere en vooral gezonde recepten klaar maken, om die vervolgens met elkaar te nuttigen! Hoe leuk is dat! Neem daarbij de bruikbare en heldere informatie die Lizz geeft en het plaatje is compleet! Een absolute aanrader!

★★★★★
5 5 1
Het was een heerlijke dag in al zijn facetten. Lizz weet in duidelijke woorden en met een warme persoonlijkheid veel nuttige kennis over te brengen en mensen te verrassen met haar ideeën. Bedankt Lizz en Jan voor een prachtige en inspinspirerende dag!

★★★★★
5 5 1
Ik heb veel geleerd over gezonde voeding en hoe je bewuster met je lichaam en voeding kan omgaan. Lizz en Jan maken er een geweldige dag van. Ik heb er van genoten. Leuk ook om met je partner of een goede vriend of vriendin samen te doen maar het kan ook zonder. Uiteindelijk werk je met de groep aan heerlijke gezonde maaltijden. Dank je Lizz, het was top.

★★★★★
5 5 1
Helemaal leuk! Ik heb de kookworkshop oerrkoken gevolgd. Top georganiseerd met een heel relaxte swing. Overheerlijke en eerlijke recepten. Goed verhaal over wat wel en wat niet eten. Aanrader!!

★☆☆☆☆
1 5 1
Het was een heerlijke dag met weer heel belangrijke informatie pm ons lichaam gezond te maken.

★★★★★
5 5 1
Workshop OERspronkelijk koken was een fantastische en inspirerende dag vol met heerlijke en eerlijke voeding! Op een hele bijzondere mooie plek direct aan de Vecht leer je heerlijke gezonde gerechten maken die je ook nog in de weelderige tuin gaat opeten. Hoe fijn is dat! Daarbij krijg je uitleg over hoe de spijsvertering in elkaar zit. Ik ga nog een keer, voor meer.... Dank je wel voor dit moois!

★★★★★
5 5 1
Lieve mensen,.. als iets op deze website je aanspreekt,..boek dan maar gewoon gelijk. Inspiratie voor in en verwondering uit de keuken, weldadige warme handen op en aan je lichaam, in- en uitzichten verkrijgen. Lichaam en geest geluk, waarbij je knusse huiselijke gastvrijheid, harmoniserende uitzichten en meestal een heerlijk portie humor er gratis bij krijgt. Ik heb al Lizz haar talenten mogen ervaren en het heeft me dit alles gegeven en een beetje meer. Dank, dank, dank!

★★★★★
5 5 1
Wat was het een fantastische middag en avond. Rondlopen in de prachtige tuin op zoek naar de juiste kruiden en bloemen alleen al voelde heerlijk. En Lizz is ge-wel-dig! Ze liet ons compleet thuis voelen en heeft een ton aan kennis over het effect van voeding. Ze weet op een logische, bevlogen en passionele manier haar kennis over te brengen, zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets wordt opgelegd. Gewoon lekker down to earth. “Doe wat voor jou goed voelt en wat je er voor over hebt en dit is wat het je zal opleveren” Puur inzicht in theorie en praktijk maar geen druk. En dat voelde prettig. De sfeer was super gezellig en relaxt, De gerechten prachtig, simpel te bereiden en echt heerlijk! Wij raden het iedereen aan! We komen zeker nog een keer terug!

★★★★★
5 5 1
Ik ben gedurende 2018 onder behandeling geweest bij Lizz en ben heel tevreden. Lizz luistert niet alleen naar wat je zegt, maar ook naar wat je lichaam haar vertelt. Ze werkt met respectvolle en intuitieve liefde en heeft bovendien véél kennis over alles wat met het lichaam en de geest te maken heeft. Lysanne Sizoo

★★★★★
5 5 1
Magical Lizz Zoals velen van ons “leven in het nu” als onderwerp van gesprek graag en regelmatig aanhalen, weet Lizz ook echt te Léven in het nu; én, dat ook nog over te brengen aan vele anderen, inclusief mezelf. Een groter en geruststellender kado bestaat er eigenlijk niet. Als coach heeft Lizz véle essentiële deuren voor mij geopend. Ze biedt nieuwe en verfrissende perspectieven, ze heeft een groot relativeringsvermogen en luisterend oor, en een uiterst kalme en natuurlijke en sterk invoelende aanpak waar je U tegen mag zeggen. Lizz gaf me lucht, ze gaf me ruimte. Ze wees me op magische wegen; nieuwer, leuker, BEVRIJDENDER wegen. Ook Lizz’ workshop OERspronkelijk koken was voor mij een openbaring. 2 juni ga ik weer ! Dat zó gezond koken zó lekker én leerzaam én leuk kan zijn...!, Waar de disbalans ook zit, bij Lizz kom je “thuis” en zij wijst je de weg. En dat alles op de minst opdringerige of betuttelende manier. En altijd beregezellig. Magical Lizz.

★★★★★
5 5 1
De term "Doelloos gelukkig" dekt de zogenaamde lading heel mooi ..en Lizz weet met weinig woorden het NU glashelder te maken. Naast inspirerende gesprekken en aanraders van films heb ik ook mogen genieten van gezonde snoeperijen en een heel ontspannen massage. Levenscadeautjes!

★★★★★
5 5 1
Onze gesprekken waren voor mij altijd een manier om mijn vraagstukken in het leven te bespreken. Je bent iemand die goed kan luisteren, Lizz en de juiste trigger geeft op zaken waarin het in cirkels denken op de loer ligt en jij daar handig en zonder moeite een andere draai aan geeft wat mij tot inzichten bracht. Je bent betrokken maar professioneel. De spreektijd was nooit een issue waarmee onze gesprekken zonder enige haast of druk verliepen wat rustige sfeer bracht.

★★★★★
5 5 1
Ik was zo klaar met mezelf toen ik bij Lizz kwam......depressief en erg ongelukkig was ik. Het door haar voorgestelde coachingstraject viel bij mij direct in 'vruchtbare' aarde. Binnen enkele sessies kreeg ik door gesprekken met haar maar ook door ervaringen middels geleide meditaties, een andere 'kijk' op mezelf. Ik kon vanuit een ander perspectief naar mijzelf kijken. Een liefdevol perspectief dat mij eindelijk toestond, uit mijn hoofd te komen en vanuit mijn hart te gaan leven. Een 'switch' die vervolgens niet meer teruggedraaid kon worden (als ik dat al gewild had) en mijn leven in positieve zin totaal veranderd heeft! Rust, vertrouwen, levensenergie, geluk, verbinding, creativiteit; het kreeg allemaal weer betekenis! Met de liefdevolle en geduldige aandacht en begeleiding van Lizz ben ik in staat geweest om mezelf te zien en te aanvaarden zoals ik werkelijk ben. Iets mooiers dan dat bestaat niet! Ik wens iedereen ditzelfde toe.

Wil je ook je ervaringen delen?
Vul dan het formulier in.
We vermelden je e-mailadres natuurlijk níet op onze site.
Dank je wel voor je review!

voor- en achternaam
e-mail
waardering
vertel!