laat je inspireren!

interessante links

Tuinderij Buitenhof

Wil je ook thuis eerlijk en heerlijk eten?

Tijdens onze workshop OERspronkelijk koken en meer kokkerellen we met de groenten van Tuinderij Buitenhof: géén bestrijdingsmiddelen, géén kunstmest, biologische zaden en biologisch plant- en pootgoed.

Natuurlijk ben je van harte welkom. Dat kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
locatie: achter revalidatiecentrum/verpleeghuis Beukenhof inovum
adres: Nieuw-Loosdrechtsedijk 24, 1231 KX Loosdrecht
bereikbaarheid: uitstappen bij bushalte DE BEUKENHOF of parkeren op de parkeerplaats en links van het gebouw het pad naar de achtertuin volgen tot voorbij de hooibergschuur.

OERspronkelijk op haar best!

CSA LandinZicht

Ook de groenten van zelfoogsttuin CSA-LandinZicht gebruiken we tijdens de workshop.

CSA staat voor Community Supported Agriculture.Wietse Bakker is initiatiefnemer van deze zelfoogsttuin, gevestigd op De Rading 1B te Hilversum. En ook achter verpleeghuis Beukenhof te Loosdrecht zijn door en met hem meerdere activiteiten ontwikkeld. Waaronder Tuinderij Buitenhof.
Meer weten?
Kijk op csa-landinzicht.nl of bel Wietse via 06 523 36 247

Paul Smit over verandering

Afvallen? Omdenken!

Radar extra over minder medicijnen

Natuurlijk vertellen wij graag hoe anderen de diensten van doelloos gelukkig! ervaren.
Maar wij geven liever het woord aan hen zelf.

★★★★★
5 5 1
Magical Lizz Zoals velen van ons “leven in het nu” als onderwerp van gesprek graag en regelmatig aanhalen, weet Lizz ook echt te Léven in het nu; én, dat ook nog over te brengen aan vele anderen, inclusief mezelf. Een groter en geruststellender kado bestaat er eigenlijk niet. Als coach heeft Lizz véle essentiële deuren voor mij geopend. Ze biedt nieuwe en verfrissende perspectieven, ze heeft een groot relativeringsvermogen en luisterend oor, en een uiterst kalme en natuurlijke en sterk invoelende aanpak waar je U tegen mag zeggen. Lizz gaf me lucht, ze gaf me ruimte. Ze wees me op magische wegen; nieuwer, leuker, BEVRIJDENDER wegen. Ook Lizz’ workshop OERspronkelijk koken was voor mij een openbaring. 2 juni ga ik weer ! Dat zó gezond koken zó lekker én leerzaam én leuk kan zijn...!, Waar de disbalans ook zit, bij Lizz kom je “thuis” en zij wijst je de weg. En dat alles op de minst opdringerige of betuttelende manier. En altijd beregezellig. Magical Lizz.

★★★★★
5 5 1
De term "Doelloos gelukkig" dekt de zogenaamde lading heel mooi ..en Lizz weet met weinig woorden het NU glashelder te maken. Naast inspirerende gesprekken en aanraders van films heb ik ook mogen genieten van gezonde snoeperijen en een heel ontspannen massage. Levenscadeautjes!

★★★★★
5 5 1
Onze gesprekken waren voor mij altijd een manier om mijn vraagstukken in het leven te bespreken. Je bent iemand die goed kan luisteren, Lizz en de juiste trigger geeft op zaken waarin het in cirkels denken op de loer ligt en jij daar handig en zonder moeite een andere draai aan geeft wat mij tot inzichten bracht. Je bent betrokken maar professioneel. De spreektijd was nooit een issue waarmee onze gesprekken zonder enige haast of druk verliepen wat rustige sfeer bracht.

★★★★★
5 5 1
Ik was zo klaar met mezelf toen ik bij Lizz kwam......depressief en erg ongelukkig was ik. Het door haar voorgestelde coachingstraject viel bij mij direct in 'vruchtbare' aarde. Binnen enkele sessies kreeg ik door gesprekken met haar maar ook door ervaringen middels geleide meditaties, een andere 'kijk' op mezelf. Ik kon vanuit een ander perspectief naar mijzelf kijken. Een liefdevol perspectief dat mij eindelijk toestond, uit mijn hoofd te komen en vanuit mijn hart te gaan leven. Een 'switch' die vervolgens niet meer teruggedraaid kon worden (als ik dat al gewild had) en mijn leven in positieve zin totaal veranderd heeft! Rust, vertrouwen, levensenergie, geluk, verbinding, creativiteit; het kreeg allemaal weer betekenis! Met de liefdevolle en geduldige aandacht en begeleiding van Lizz ben ik in staat geweest om mezelf te zien en te aanvaarden zoals ik werkelijk ben. Iets mooiers dan dat bestaat niet! Ik wens iedereen ditzelfde toe.

Wil je ook je ervaringen delen?
Vul dan het formulier in.
We vermelden je e-mailadres natuurlijk níet op onze site.
Dank je wel voor je review!

voor- en achternaam
e-mail
waardering
jouw ervaring met doelloos gelukkig!