wissel activiteit en rust met elkaar af

massage = herstellend voor lijf +. brein

Massage stimuleert de aanmaak van stoffen die stress verminderen en je geluksgevoel verhogen.
Behandelingen kunnen een rustgevende, verkwikkende of pijnstillende uitwerking hebben.

Ben jij toe aan ontspanning?
Kan jouw lijf ook wel wat rust gebruiken? Zwanger of net bevallen?
Neem vrijblijvend contact op.

bindweefselmassage

Bindweefsel massagekuur
Deze cellulitemassage is de natuurlijke figuurcorrectie-techniek om je lichaam weer in vorm te krijgen met een omvangverlies van 10-12cm. Cellulite vetophopingen worden grondig aangepakt. Het resultaat is een duidelijk zichtbare huidverbetering. De stevige bindweefselmassage maakt de huid strakker, mooier en de vermindert de omvang.

Afwisselend met Cupping wordt de bloedcirculatie tussen de vetophopingen gestimuleerd. Dit activeert de vetverbranding zodat afvalstoffen snel worden afgevoerd. Resultaat: een gladde en strakkere huid! Je komt letterlijk beter in je vel te zitten.  De behandeling werkt verkwikkend en geeft je een energiek gevoel!

Behandelplan voor het beste resultaat

 • de bindweefselmassage wordt per zone toegepast;
 • aanvullend een detox-algen pakking en (MLD) manuele lymfe drainage massage;
 • 10 behandelingen gedurende 5 weken;
 • natuurlijke voedingsadviezen en recepten tijdens de kuur;
 • totale behandelduur is 1 uur.

Resultaat afslankmassage

 • 10 – 12 cm gegarandeerd omvangverlies;
 • al na 5 behandelingen zichtbare huidverbetering;
 • gezonde, strakke en gladde huid;
 • gereinigd lichaam van gifstoffen, vocht en vet;
 • beter zelfbeeld;
 • energieker en fitter;
 • inzicht op de invloed van natuurlijke voeding & leefstijl

Prijzen

 • kuur van 10 behandelingen € 545,-
 • losse (na) behandeling € 58,-
 • aansluitend coachgesprek € 70,-/uur

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage werkt bloeddrukverlagende en vermindert de aanmaak van de stresshormonen adrenaline en cortisol. Hierdoor wordt rust en ontspanning in gang zet.

Tijdens de aanraking bij massage wordt de aanmaak van het Gelukshormoon oxytocine verhoogd waardoor je een gevoel van vertrouwen en verbinding ervaart. Oxytocine beïnvloedt de spijsvertering, de ademhaling, het zenuwstelsel, werkt pijn verzachtend, bevordert genezing en maakt je beter bestand tegen stress. Ontspanningsmassage geeft jouw energiepeil weer de ruimte waardoor je lichaam volledig tot rust komt.

75 minuten €70 Top tot teen

zwangerschapsmassage + postnatale massage

zwangerschapsmassage

Verwen jezelf met een heerlijke zwangerschapsmassage. Een moment van heerlijke ontspanning met aandacht voor jou en je kindje!

Als je zwanger bent is het een weldaad om goed in je vel te zitten, door goed voor jezelf te zorgen. Want alle veranderingen in je lijf vragen veel energie. Deze massage ondersteunt de lichamelijke ongemakken en helpt deze te verlichten. Het is ook zeer effectief in het kalmeren van onbewuste mentale en emotionele spanningen tijdens deze speciale periode. Het helpt je een balans te vinden tussen denken en voelen, waardoor je nog beter naar je lichaam kunt luisteren. Je ademhaling verloopt door de massage rustiger; zo ervaar je diepe ontspanning en komt je hoofd helemaal tot rust. Massage maakt de spieren soepeler zodat kramp in bekken en benen verdwijnen en je verzekerd bent van een goede nachtrust. Het stimuleert de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor jezelf en jouw kindje.

postnatale massage

Na de bevalling helpt massage om sneller te herstellen en je spieren te ontspannen die extra worden belast (nek- en schouderspieren) i.v.m. het geven van borstvoeding of het tillen van de baby. Massage is pure ontspanning, vermindert stemmingswisselingen, herstelt de vitaliteit en ontlaadt stress waardoor je happy en opgeladen de deur weer uit gaat.

 

75 minuten €75 incl. presentje voor je buik

regenesis massagetherapie

Heeft direct effect op het immuunsysteem. Deze holistische benadering werkt op celniveau, waardoor je veerkracht in al zijn facetten toeneemt. Een Regenesis-behandeling stimuleert het lichaamseigen herstelsysteem en heeft een helende werking op beschadigde of zieke cellen. Deze massagetherapie kan worden toegepast bij alle mentale, lichamelijke en emotionele klachten (psychosomatisch). De behandeling vindt plaats op de massagetafel waarbij je de kleding aan kan houden.

Deze therapie is van invloed op het (autonome zenuwstelsel) herstelmechanisme van het lichaam waardoor het genezingsproces versnelt. Een Regenesis-massage helpt het sympathische zenuwstelsel te kalmeren en geeft het parasympathische zenuwstelsel de gelegenheid het lichaam uit de staat van ‘alarmfase rood’ te halen. Je brein en lijf komen zo weer in balans.

Het sympathisch zenuwstelsel zorgt ervoor dat je lichaam in staat is om acties te verrichten. Het parasympatisch zenuwstelsel stelt het lichaam in staat van rust.

60 minuten €65 (kleding blijft aan)

Afspraak maken? Bel Lizz Harms 06-51360992

Wat is cellulite nu eigenlijk?

90% van alle vrouwen hebben last van cellulite.
Het ontstaat door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen, waardoor vocht en afvalstoffen minder goed kunnen worden afgevoerd. Doorbloeding in het bindweefsel stagneert en de vetcellen in de huid nemen toe. Dit verhardt het bindweefsel waardoor kussentjes ontstaan – de welbekende sinaasappelhuid.

De opgezette vetcellen stremmen de afvoer van bloed en lymfe waardoor vocht in omliggend weefsel zich ophoopt. Dit zorgt ervoor dat de huid extra opzet. Cellulite is dus een biologische verandering van het vrouwelijk bindweefsel, meestal op de bovenbenen en billen, rug, buik en bovenarmen.

Voor de volledigheid: cellulitis is ontsteking van cellulite.